tirsdag den 22. september 2009

Emil og Mathilde fortæller om tur til Zanzibar



Lørdag tog vi båden til Zanzibar. Vi boede på et hotel med en rigtig dejlig sandstrand og en lækker pool. Når der var højvande kom der store bølger og de var virkelig sjove (man kunne surfe på dem).


Poolen var også god at svømme i. En af vores venner, der hedder Anton, han var sjov at lege med, fordi vi kunne lave actionshow i poolen for de voksne.





Vi fik pomfritter med ketchup hverdag - uhmmmmmm :-) Der var også gode desserter ristet banan med pandekage til og man kunne også få chokolademouse.


Havvandet var meget varmt og helt lyseblåt. På stranden fandt vi mange muslingskaller - Mathilde fandt en rigtig stor muslingskal :-)



Om morgen gravede alle krabberne sig op af sandet og om aftenen gravede de sig ned igen. Der var rigtig mange små krabber på stranden.




Da vi skulle flyve hjem sad Emil ved siden af piloten, som var dansker. Det var et meget lille fly, der kunne kun sidde 13 mennesker og en pilot.

2 kommentarer:

  1. Hej! Det ser bare lækkert ud :-) Tænk at kunne tage på udflugt sådan nogle steder... Sidste weekend var vi på Frilandsmuseet i regnvejr :-(
    Hilsen Signe

    SvarSlet
  2. WAUW. Det er lidt noget andet end at bade på Lønstrup strand hva'. Men det lyder også som om at jeres "træningsophold" i Sydfrankrig i sommer har været givet godt ud. Jeg glæder mig i hvert fald til at se jeres actionshow live en dag.

    SvarSlet