søndag den 6. september 2009

Endnu et badested!



Weekenden udflugtsmål gik til "Water World", som er et vandland der ligger lidt nord for Dar Es Salaam. Vi kom kl. 12 (vandlandet åbner kl. 10) og var de allerførste gæster. Omklædningsrummene var meget gamle og slidte og der var ingen brusere der virkede. Det viste sig så ikke at være noget problem for vi var de eneste gæster der iførte os badetøj - alle andre badede i det tøj de kom i.



Kigger man på kvalitet, sikkerhed og hygiejne var det langt fra på højde med Lalandia, men til gengæld var det billigt og så var der fantastisk god plads den dag. I den tid vi var der kom der kun een anden familie og derudover en skoleklasse med 60 små unger på 5-6 år, som udviste en livsglæde, som var helt fantastisk at overvære.

Som det fremgår af billederne var Emil og Mathilde de flittigeste brugere af rutshebanerne. Moren prøvede rutshebanen een gang med sin datter, hvilket resulteret i at de slog hovederne sammen og moren fik et blåt øje....
Næste gang prøver vi det konkurerende Vandland med det frække navn "Wet 'n Wild"!!


3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Lyder da rigtig hyggeligt med lidt colibakterie-vandland :-) Men knap så fedt for Camilla med det blå øje, selvom jeg troede Mikkel var holdt på med at slå hende ;-) I Danmark må vi jo nok erkende at badesæsonen er ved at være slut, men lidt småregn i ny og næ kan vi da byde på.

    SvarSlet
  3. Ih, vi er lige vendt hjem fra Florida, hvor vi også prøvede et wet n' wild. Hvis konceptet er succcesfuldt eksporteret kan I godt glæde jer - det er sjau!

    Hilsen fra Martin og Tønne

    SvarSlet