søndag den 23. maj 2010

Julie og Thomas' tips og tricks!

Tips,trick og erfaringer

Dar
Værterne i Dar er utrolig glade for at spille, det er dog lokal skik at de skal vinde. Vi oplevede en dårlig stemning hver gang vi vandt. Ved ikke hvordan stemningen er hvis værterne vinder.


Zanzibar - Stonetown
Spændende by, men der er mange ”handlende” der har utrolig gode tilbud til en, vi fandt ikke ud af hvordan man undgik dem. Man skal huske hvis man køber tøj at den man får er magen til den man kiggede på. Vi var der i to hele dage hvilket var nok for os. Husk Prison Island. Skildpadderne er for vilde. "Tembo hotel" ligger godt og er hyggeligt, en oplevelese i sig selv. Undgå restauranten på fortet.





Zanzibar – resort
Fedt det skal man. Snorkle er fedt, man skal huske at det skal gøres ved lavvande, man kan se mere. Ved tendens til søsyge er bølgerne også mindre, så bliver man ikke så dårlig og bleg.

Mikumi (Safari)
Egen bil er en god ide, da man selv kan planlægge tidspunktet for safari kørsel i forhold til børnene. Nord Tanzania skulle være det bedste område, men Mikumi var også en stor oplevelse. Fordelen ved Mikumi er at den er tæt på Dar. Cirka 5 timer i bil.

Rejsen
Vi rejste derned med BA om natten. Vi var heldige og fik pladser ved væggen, så vi kunne få en ”auto”stol, som Phillip kunne sove i.

Penge
Der er ATM i Dar, som man sagtens kan bruge.
USD er ok, men sedlerne skal være efter år 2000 ellers vil de ikke veksle dem.
Ville nok have hævet oftere i ATM, end vi endte med at gøre da vi havde USD med.

BabyMad
Køb det i Dar, vi endte med en taxa ud til et supermarked i Stone Town, da vi ikke kunne finde noget i centrum af byen.

Alkohol
Julie er tæt på at have drukket mere på denne tur, end i resten af årtusindet. Så husk at træne hjemmefra. Expats har et hårdt liv. Vi så et par eksempler på lokale tømmermænd.

1 kommentar:

  1. Haha, fantastiske billeder. I/du skriver skønt!

    Kh Karen

    SvarSlet