søndag den 23. maj 2010

"Hamna shida kuleta watoto wachanga kwa Tanzania"


Oversættelse: "Det er intet problem at tage små børn med til Tanzania" udtaler Julie Gry Hansen gæst i Tanzania gennem 3 uger.

Thomas og Julie med børnene William og Phillip på henholdsvis 2 år og 9 mdr har besøgt os fra den 2. til 23. maj. Deres rejse startede i Dar Es Salaam, besøg i Mikumi nationalpark med zebraer, elefanter og giraffer, tilbage til Dar, en 10 dages tur til Zanzibar hvor familien Klim/Hansen besøgte dem i en forlænget weekend og turen sluttede i Dar Es Salaam som blandt andet bragte en Champions league finale.





I et Interview med Julie og Thomas om bekymringerne inden rejsen peger Julie primært på bekymringer om hvordan de skulle klare mad til Phillip og Thomas største bekymring var de store bunker af giftige slanger som ville kravle rundt overalt. Begge bekymringer viste sig ganske uproblematiske. Det var rent faktisk muligt at finde mad og det nærmeste Thomas kom en slange var en slange lavet af æg på restauranten Osaka hvor tryllekokken underholdt - William var dybt fascineret!



Ting der har overrasket positivt er hvor nemt det er at have små børn i Afrika. Phillip har på de tre uger gennemgået en kolosal udvikling. Han har fået tænder, har lært at kravle, har fået skoldkopper (medbragt hjemmefra). Philip har været mæt af indtryk og har lagt sig til at sove hver gang der var aftensmad på restaurant - god rytme som han forhåentlig tager med sig hjem.





William har nydt at blive passet i "Mkadini pasningsordning", hvor Emil og Mathilde har ageret de store børnepassere og William har tydeligvis fået to store idoler. Det har dog også været interessant at obserevere den hakkeorden der skulle etableres imellem hhv. William og Marius og Marius og Phillip.








Julie fortæller at hendes alkoholindtag i løbet af disse tre uger er tilbage på højderne fra de glade gymnasiedage. Hun mener det er pga. varmen - godt at hun ikke var her når det er rigtig varmt!!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar