mandag den 1. marts 2010

"Vi klarede det!"

"Vi kom" (15 sekunder inden løbet blev skudt i gang - masser af tid)

"Vi løb op" (10,5 km)

"Vi løb ned" (10,5 km)

"Vi kom i mål" (næsten samtidig...)

"Vi fyldte depoterne op" (400 g oksefillet og iskold Kili øl)

.... "og her dagen efter har vi stadig ømme ben"


Der er stadig sne på toppen!



Her er hele holdet.

Martin, Jesper, Camilla og Mikkel løb ½ marathon. Emil, Mathilde og Marius løb 5 km "Fun run" sammen med Mads, Oliver og Milla og de to seje Mama'er Lene og Mia. Vi takker for børnepasningen!

5 kommentarer:

  1. Tillykke med sejren (går ud fra at I løb sammen over målstregen i bedste McQueen-stil).

    I glemte bare lige at skrive jeres samlede løbstid!? I øvrigt godt at I fyldte depoterne op med oksefilet og øl. Hvis I ikke havde gjort det, ville jeres ben jo bare have været endnu mere ømme!

    Men nu presser I mig jo ved at have gennemført en §M så tidligt på sæsonen. Må hellere komme i omdrejninger, så I ikke overhaler mig til sommer :-)

    Kh
    Torben

    SvarSlet
  2. Nu er løbstiden blevet officiel på hjemmesiden og den er 2.30.04 for Mikkel og 2.36.16 for Camilla. Det nævner jeg selvfølgelig ikke for Camilla.

    Nu bliver udfordringen at holde formen ved lige.... men vi er nu inviteret til et 15 km charity løb i Dar så det må være næste delmål. Hilsen Mikkel

    SvarSlet
  3. Kære Mikkel.

    Flot begge to, selvom dig og Camilla jo ikke går op i hvem der løb hvilken tid, hvem der kom først og konkurrencer i det hele taget :-)

    De 15 km skulle I så kunne gennemføre på hhv. 1:44:30 og 1:48:49 i følge The McMillan Running Calculator: http://www.mcmillanrunning.com/mcmillanrunningcalculator.htm

    Løb godt

    SvarSlet
  4. Tillykke det er bare godt klaret. Det er jo forberedelserne som er det sværeste. Så på en eller anden måde må det havde været lykken at løbe i et klima der er friskt, istedet for træningsbanen hjemme i Dar. Her i DK er det svært at få distance på løbeturerne, skovstierne er rene skøjtebaner så vi ligger stadig i vinterhi. Vasaloppet, 90 km på ski måtte vi også droppe i år. Sven

    SvarSlet
  5. Sådan der! Godt gået Cam og mand! ;o)

    SvarSlet