tirsdag den 2. marts 2010

Usambara Mountains


På vej til Kilimanjaro gjorde vi stop i the Usambara Mountains som ligger 5 timers kørsel nord for Dar. Det var et helt fantastisk klima - frisk og dejligt i en grad så Camilla med begejstring konstaterede at hun havde fået kolde fødder for første gang i 6 måneder. Vi sov med dyne på - og aftnerne var bare helt fantastiske - lune men friske i forhold til Dars trykkende hede.

Vi var på en guidet gå-tur igennem landskabet med Irente Viewpoint som mål. Fra Irente Viewpoint er der en 1000-1500 m brat fald ned til den endeløse masaislette, som man kan sidde og nyde. Marius var på sin første tur i bære rygsækken det synes han var helt OK!































Usambara Mountains er kendt for kameleoner og vi mødte da også en fyr som havde en tam kameleon som vi fik lov til at holde.















Om eftermiddagen var vi på marked i Lushuto - det var frodigt, farverigt og festligt. Der blev solgt tonsvis af grøntsager, tøj, plasticdimser til ingen penge. Lushuto havde sin storhedstid da byen var de tyske koloniherrers foretrukne ferieområde. Det ligger 1,5 times kørsel oppe i bjergene. Det er fascinerende at tænke på hvor afhængig området er af den ene vej

Det er bestemt et sted vi skal besøge igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar