fredag den 28. august 2009

Ny storproducent af frugt på markedet i Tanzania...

Fra den dag vi ankom havde vi adgang til et rigt sortiment af alskens helt fantastiske frugter. Georgia sørger for at der altid er lækker frugtsalat til vores morgenmad og når hun forkæler er der friskresset frugtjuice - ikke dårligt!! Emil har jo altid haft en sød tand og været meget glad for de tropiske frugter, og han syntes det kunne være fedt hvis vi kunne dyrke det selv. Som sagt så gjort.



Vi har igangsat en voldsom udvidelse af vores frugtplantage i haven og regner med inden for kort tid (6 måneder) at være selvforsynende af papayaer, bananer og passionsfrugter. Der har lidt længere udsigt med mangoerne og grape, da de først bærer frugt efter ca. 8 år. Heldigvis har vi et mangotræ i forvejen.




Lauriano planter bananpalmer - bemærk hullets størrelse! Dem har han gravet 4 af i meget stenet jord- jeg bliver træt ved tanken.




Og indenfor en overskuelig fremtid (10-15 år) vil vi starte eksporten af frugt til verdensmarkedet.





Papaya træ på vej op












Efterspørgelsen af bananer i Tanzania er voldsomt stigende.

3 kommentarer:

  1. Det ser jo bare fantasktisk ud. Kan man mon dyrke bananer hjemme i min have!!!

    SvarSlet
  2. I går jo tydeligvis efter den længste frugtplantage i bedste Settlers-stil. Hvor mange point mon det giver?

    SvarSlet
  3. Med den produktion, kan I vel ikke spise alt det frugt. Jeg kan godt se at men skal have fremtidsplaner, er det med den baggrund, at I, med jeres inside oplysninger, forventer en fremtidige betalingsmetode?

    SvarSlet