søndag den 30. august 2009

Biler og teknik



Morfar Sven efterlyste lidt info om vores nyerhvervede vognpark, hvilket har ført til dette indlæg for de bil og teknik glade læsere.

Vi har købt to biler: En Toyota RAV4 4WD med automat gear (det er den grønne), hvilket lader til at være et populært valg, idet hver anden bil i Dar er en RAV4. Den anden er en Toyota Landcruiser SW, 6 cylinder, to dieseltanke, indbygget køleskab og telt på taget. Ca. 3 tons - et ordentligt lokum af en bil. Man sætter sig ikke ind i den, men kravler op i den - en helt ny fornemmelse.



Nu hvor vi er igang med teknikken - skal I da også lige have et billede af generatoren som står i et hjørne af haven. Den slår til, når TANESCO lukker for strømmen og det gør TANESCO tit....
Derudover er vi udrustet med tre reserve vandtanke på hver 1000 liter. Hvis nu der skulle opstå problemer med vandforsyningen - en fryd for øjet!!! Af hensyn til vores sarte maver skal alt vand, der skal bruges indvortes, købes separat i 20 litersdunke. Det er en industri i sig selv.

1 kommentar:

  1. DEjligt at se at I har invisteret i noget godt kram. Glæder mig til at hører, når den store kommer I sit rette element. El nødforsyningen kunne også være en cykel med påmonteret generator; men det er vel ikke faste tidspunkter et udfaldet kommer så det kunne kombineres med cykelmotion.

    SvarSlet