søndag den 22. maj 2011

IST sejrede ved den årlige sportsweekend!

IST holdet samt trænere
I år var det Mathildes tur til at kæmpe for IST (International School of Tanganyika) ved den årlige sportsweekend, som afholdes med deltagelse fra forskellige skoler fra Tanzania (Emil var i Moshi sidste år). Weekenden blev denne gang afholdt på IST i Dar og om formiddagen var der svømmekonkurrencer og om eftermiddagen forbold.

Mathilde var med på IST' pige fodboldhold. Mathilde fortæller:

"Der var seks pigehold fra forskellige skoler, som var inddelt i to puljer. 
Den første kamp var mod Morogoro International School, der vandt vi 4-0 og jeg scorede 2 mål. Den anden kamp var mod DIS (en skole fra Dar), de var ikke særlig gode og vi vandt 8-0.
Meget glad Mathilde med medalje og pokal.
Derfor skulle vi spille finale om 1. eller 2. pladsen mod Savhanna Plains (skole fra Shinyanga). Det var en meget tæt kamp og vi havde nogle store chancer, men der blev ikke scoret nogle mål og kampen endte 0-0. Derfor skulle vi have straffesparkkonkurrence. Vores målmand redde mange skud og det andet hold scorede kun en gang. Jeg scorede på straffespark samt en der hedder Anja og derfor vandt vi 2-1!!!!!!"

"Vi fik alle en medalje og en pokal til skolen. Efter kampene var der BBQ og Disco på skolen indtil kl. 20.30, hvor jeg var meget træt!"
Marius var også meget glad for pokalen!
 

1 kommentar: