torsdag den 6. januar 2011

Jul og Nytår i Danmark


GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!!!

Vi har lige været en smuttur i kolde Danmark og hold jul og nytår.


Det var med en vis bekymring vi fulgte vejrudsigternes udpensling af vejrkaos og sneproblemer i diverse europæiske lufthavne. Men med en enkelt overnatning i Istanbul lykkedes det os at komme til Danmark. Det var med en vis spænding at vi gik ud af flyveren idet Marius stort set har gået rundt i ble og bar mave det sidste 1,5 år og ikke rigtig har oplevet sne og kulde. Han var da heller ikke særlig begjestret for konceptet. Vi prøvede en del gange med gåture og kælkning, men det bliver nu engang ikke det samme med en skrigende unge på armen. Den sidste dag før vi skulle hjem havde vi dog en succesoplevelse med en dejlig kælketur hjemme hos morfar og Magrethe.


Emil og Mathilde fik selvfølgelig de vaskere som børn har krav på og ellers stod den på en frygtelig masse mad hvor vi fik fejret lillejuleaften, juleaften, julefrokost 1. og 2. juledag, fødselsdagfest hos Victoria og Søren og Nytårsaften.... travlt men hyggeligt.

Ja og så blev Marius enormt glad for at støvsuge!


Nytår blev holdt i Jesper og Lisbeths nye lækre hus i Birkerød! Dejlig aften i godt selskab - lidt skuffende at alle konerne ikke ville med ud og drikke champagne, kysse og sprænge naboens postkasse i luften. De valgte i stedet at køre rulatorerne hen til panorama vinduet og betragte herlighederne på behørig afstand.
 

FAMILIEN TANZANIA ØNSKER GODT NYTÅR!!!
 

1 kommentar:

  1. Hvad kan man sige andet end:'seje outfits' :-)
    Og tak for besøget, vi havde nogle hyggelige dag med Emil. Håber I rigtig nyder varmen igen!
    Mange hilsner fra C13

    SvarSlet