søndag den 5. december 2010

Marius TO år!

Så blev Marius to år den 12. November - som tiden den går.  Camilla og Mathilde var imidlertid i Danmark så vi blev enige om at rykke hans fødselsdag til de var hjemme. Så lørdag den 27. november var der flag på bordet og der blev sunget. (Vi vækkede ham nu ikke med sang for så skal man godt nok tidligt op....).


Marius synes det var fedt med flag og sang. Mathilde måtte hjælpe ham lidt på vej med den første gave, som viste sig at indeholde en masse fine plasticdyr. Herunder to elefanter som Marius jo elsker meget højt. Så til Mathildes store fortrydelse glemte Marius alt om de resterende gaver. Efter lidt tid fik hun lokket ham til at åbne den næste, som indeholdt en Kaj og Andrea bog der kunne spille andreas sang når man trykkede på en knap. TAK for det Morfar og Magrethe - den sang har vi så hørt mange gange siden hen :-).  Der var også en DVD med Kaj og Andrea, så de gamle tøjdyr har virkelig fået en rennaisance i Tanzania. Sidst men ikke mindst var der en malebog og fede farveblyanter - der er blevet tegnet en hel del siden.

3 kommentarer:

  1. Stort tillykke til Mowglidrengen : -)
    Men hvor er al sneen henne på billederne?

    SvarSlet
  2. Sne? Der er lige omkring 30 grader når vi kører på arbejde om morgenen kl. 6.45... For at citere Ejersbo, så sveder man hvis man kommer til at tygge for ivrigt på sin mad!!

    Så vi nyder det!!

    Hilsen Mikkel

    SvarSlet
  3. Ja tillykke til Mowgli :-) Håber ikke chokket bliver for stort når I kommer hjem til jul - der bliver han altså nødt til at få en trøje på...

    /Signe

    SvarSlet