lørdag den 11. februar 2012

Endelig Mafia!

En af de ting der manglede på vores "things - to - do - in - Tanzania" liste var Mafia. En lille ø syd for Zanzibar, som skulle være som Zanzibar var for 30-40 år siden. Samtidig er det også øen, hvor man har mulighed for at snorkle med Whale Sharks (4-5 m lange plankton spisende fisk).

Børnene foran "ankomsthallen" på Mafia
Vi tog på forlænget weekend med Lars Bo, Sofia, Sanne, Per og Karl og skulle bo på Butiama Beach - dejligt sted!!

Emil og Mathilde tilbragte mange timer med en bog i hængekøjen.


Sofia kravler i kokospalme
Første og vigtigste punkt på programmet var at finde og snorkle med Whale Sharks, men ak, som med leoparden i safariparkerne er naturen imod os, når vi definerer et bestemt dyr som mål. Vi brugte to formiddage på at krydse rundt og lede efter whale sharks - men - uden resultat. Heldigvis kan en "findewhalesharkbåd" hurtigt laves om til en "hoppeivandetogbade" båd.


Camilla, Emil, Mathilde og Lars Bo tog på Deep Sea fishing. Lars Bo fangede en Barracuda ca. 5 kg og var kraftigt impliceret i at hive Emil og Mathildes Yellow fin Tuna på hhv. 6 og 10 kg op af vandet.

Der skulle lægges mange kræfter i....

....men ved fælles hjælp fik de den op.


En meget meget stolt Emil!

Meget tung...
Og mor - ja hun tog billeder.

Mikkel, Sofia og Sanne brugte en eftermiddag på dykning i marine parken. Helt Suverænt!! Sofia og Sanne er jo to drevne rotter ud i dykning, mens Mikkel som var med på en badebillet, var heldig og fik tildelt sin helt egen instruktør.



Efter to suveræne dyk og godt mætte af indtryk gik turen tilbage til dykkercentreret i Dhow for sejl - helt vildt stemningsfyldt!

Når vi nu ikke kunne se Whale sharks i første omgang - så bliver vi nok desværre nødt til lige at komme tilbage en anden gang....

1 kommentar:

  1. Hey Emil - Tobias hilser og siger STOR fisk :-)
    Som sædvanlig får I lige en kommentar om vejret - det er totalt hvidt udenfor, en rimtåge har lagt sig over alt - så folk har skrabet is af bilerne som sindsyge i morges. Selv holder jeg ferie :-)

    SvarSlet