onsdag den 2. marts 2011

På fisketur i Kilwa

Der arbejder to dedikerede fiskere på ambassaden og det lykkedes Mikkel at overtale dem til at tage os med på fisketur. Så fredag efter en kort dag på kontoret gik turen sydpå til Kilwa dreams - en logde drevet af Peter som også har en båd.

Lørdag oprandt den store dag og vi skulle ud og fiske. Princippet er at der er en 4-6 fiskestænger med snørerne ude mens båden sejler. Når der så er bid skiftes man til at hive fiskene ombord. Bjarne og Lars Bo startede for at vise hvordan det skulle gøres!



Men så tog Emil og Mathilde over!


Emil fik en Kingfish på 4 kg og Mathilde en Barracuda på en 2-3 kg. Efter lang tids venten var der bid igen og Mathilde var hurtigst på pletten og fik lov at hive op. Det var en meget lang og hård kamp hvor hun to gange troede at fisken var oppe ved båden, men fisken rendte ud igen. Da hun endelig fik den hevet op gik det op for os hvorfor hun havde kæmpet så meget - det var en Wahoo på 17 kg!


For faren var det et povert udbytte - to bid og to gange hoppede de af... .... men en fed tur trods alt!


På vejen hjem var der ganske mudret især på et 60 km stræk hvor man ikke har fået gjort hovedvejen færdig, såå det tager så to timer at komme igennem - hvis man er heldig!

Sidst men ikke mindst måtte vi lige tage et billede af dette skønne spisested. Det er særlig morsomt fordi Tanzanianere har det meget svært med med L og R som de hele tiden bytter rundt på.



og nej - vi så ingen pirater!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar