fredag den 19. november 2010

Vandring i Udzungwa Mountains

I oktober var vi på safari sammen med Sven, Magrethe og Charlotte, som var og besøge os. Vi kørte til Mikumi National Park, som ligger 5 timers kørsel vest for Dar. Det er ikke den bedste årstid for safari i Mikumi, da det er meget tørt og mange af dyrerne søger andre steder hen. Vi så dog mange forskellige dyr, men ikke så tæt på og ikke i så store flokke.

Vi kørte derfor en af dagene videre vest på for at se noget andet end den afsvedende savanne. Vi kom gennem Kiloberi dalen, hvor de dyrker sukkerrør og videre til Udzungwa Mountains National Park.
Vandpause - nyder udsigten til vandfaldet
Vi valgte selvfølgelig at gå til toppen af vandfaldet. Længde mæssigt var det ikke langt, men meget stejlt og vi steg 400 højdemeter fra bund til toppen af vandfaldet. En optur der fik sveden frem på panden og derefter værdsatte man virkelig sin medbragte lunchbox.  

Frokost på toppen

Ved vandfaldets top fik vi selskab af en tanzaniask skoleklasse, som så ud som om at de lige var stået ud af en bus. De svedte overhovedet ikke og mange var i ført cowboy bukser og små flade gymnastik sko. Men da der ikke kører busser til toppen må vi bare konstatere at de måske var i en lille bitte smule bedre form en os....

Flot udsigt ud over sukkerrørs markerne



Kyllinger eller muskelmænd????

Gaaaaaaaaaaaaab - man blir lidt træt


 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar