torsdag den 12. november 2009

Marius 1 år



Så oprandt dagen endelig hvor Marius blev 1 år! Og han må virkelig have været spændt for han vågenede allerede kl. 4.50 og nægtede at sove mere.

Men som billedet måske antyder var Marius en smule betuttet ved al oppytningen, gaver og sang - det var selvfølgelig også meget tideligt!
Der var heldigvis to meget hjælpsomme storesøskende, som gerne ville hjælpe med at flå papiret af gaverne.
Marius siger mange tak for de dejlige gaver fra bedsteforældrene. Forældrene glæder sig over at det er muligt at tage batterierne ud af "lege-telefonen" - Tak!

Marius har haft en dejlig dag og ser forhåbentlig gennem fingre med at hans onde mor tog ham med til lægen for at blive vaccineret....

Han vejer nu 7380 g, hvilket måske ikke synes af meget, men han har taget 300 g på på en måned, så forældrene er godt tilfredse.

Til lykke til farmor, som også har fødselsdag i dag -HURRA!

2 kommentarer:

  1. Der skal også lyde et STORT tillykke her fra Bispebjerg Hospital, hvor jeg kan sidde og kigge ud på en trist, grå og sur fredag. Godt det snart er weekend :-)

    SvarSlet
  2. Hej med jer - stort tillykke med mindstebarnet! Idag er det en supersmuk og lun lørdag og så er gl. DK jo ikke så tosset trods november-datoen. Godt at Marius tager fint på. Jonas vejede 7,3 da han var 4½ måned, men så var der også godt med polster :o))

    SvarSlet